Adminstratör på deltid sökes!

Adminstratör på deltid sökes!

Vill du ha ett utvecklande jobb inom branschen? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba med administration på deltid i Uddevalla!

Information om uppdraget:

Trivs du med att arbeta lösningsfokuserat samt har ett sinne för detaljer? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna är varierande där du kommer att få arbeta med skadeanmälan, fakturaunderlag, ringa samtal, arbeta med orderhantering samt vara länken mellan såväl interna som externa personer. Detta kräver av dig att du trivs i rollen med att arbeta självständigt, lösningsorienterat och ha många bollar i luften!

Du kommer att få en ordentlig upplärning på plats hos kunden. Därefter finns möjligheter att kunna sköta sitt arbete från annan plats.

Arbetsplatsen ligger i Uddevalla och arbetspassen kommer vara förlagda dagtid, måndag - fredag.

Uppdraget är på deltid och kommer starta så fort vi hittar rätt person, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är ordningsam och har god datorvana då du har datorn som ditt främsta arbetsredskap i tjänsten. Meriterande är tidigare kunskap inom administration eller liknande. Vidare ser vi att du trivs med att hitta egna lösningar och att ta egna initiativ!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se