Utvecklingsingenjör till Stålprofil

Utvecklingsingenjör till Stålprofil

Om Stålprofil

Stålprofil är den ledande systemleverantören i Sverige, av profiler i stål och rostfritt stål, för tillverkning av dörrar, fönster- och väggpartier. Stålprofils system används då det ställs höga krav på brand-, skott-, explosion och inbrottsskydd.

Stålprofil bedriver produktions- och utvecklingsarbete i ljusa och fräscha lokaler på Kärrastrandsvägen i Uddevalla.

För mer information www.stalprofil.se

Om tjänsten

Du kommer att delta i olika projekt där du bland annat kommer skapa tillverkningsritningar, göra modifikationer efter direktiv, samt ta emot beställningar och arbeta utifrån projektunderlag från leverantörer. Du kommer ha kontakt med både kunder och leverantörer, såväl svenska som internationella. Du kommer även att arbeta med vår hemsida där du blir kravställare till webbyrån.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har goda kunskaper i CAD (AutoCad, Inventor, Revit) samt har en god teknisk förståelse. Du har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker då jobbet ständigt erbjuder nya utmaningar. Vi ser kunskap inom hemsidor som meriterande. Har du dessutom arbetat inom byggbranschen är även det meriterande.

Din personlighet

Vi ser att du är lösningsfokuserad och kan snabbt sätta dig in i nya situationer samt har lätt för att ta till dig ny information. Vidare ser vi att du utför ditt arbete noggrant och är kreativ. Du har ett intresse för yrket och kan arbeta både på egen hand och i grupp.

Vi strävar efter jämlikhet och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (2 dagar kvar)