Säljare i Trestad

Säljare i Trestad

Vi på Sector Alarm i Trestad håller nu på att stärka upp vårt säljteam med nya grymma kollegor. Så om du redo för att testa på något nytt eller vill utvecklas i rollen som säljare då är det dags för dig att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi söker nu dig som vill jobba som säljande säkerhetskonsult på heltid. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor beger er ut i den friska luften och söker upp nya kunder runt omkring i Trestad för att boka och genomföra kundmöten. Där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intresse.

Rollen innebär därmed framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vår säljchef Anders är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Anders och dina kollegor.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet, där vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare samt en person som sprider härlig energi där du är social och utåtriktad. Vi ser gärna att vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande.

Kvalifikationer
  • Du talar flytande svenska
  • Du kan arbeta på heltid
  • Du kan arbeta eftermiddagar och kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan
Hos oss ansöker du enkelt utan att behöva bifoga CV eller personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sofia Fardmark på 0709 15 74 18 eller via sofia.fardmark@sectoralarm.se
Mer info
Kontaktperson Sofia Fardmark
Telefon 031-809530
Område Uddevalla
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.