Underhållstekniker inom maskinservice

Underhållstekniker inom maskinservice

Om oss
På Maskinservice arbetar vi med verkstadsmaskiner inom industri och byggstål, företaget har sin bas och verkstad i Uddevalla, Västra Götalands län. Våra uppgifter består av service, reparation, underhåll och ombyggnader, även försäljning av maskiner och reservdelar. I vår verkstad i Uddevalla har vi kapacitatet till att utföra större monteringsarbeten och har tillgång till verktyg och utrustning så som svarv, fräs, slip och mät. Våra kunder sträcker sig från större svenska verkstadsföretag till enmansföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team som kommer att arbeta med underhållsservice inom el och mekanik av industri- och verkstadsmaskiner i vår verkstad.

Med målsättningen att alltid vara den maskinserviceleverantör som ska vara på plats hos kunden när det gäller arbetar vi ofta ute hos kund. Resor kan därför i varierande grad ingå i tjänsten.

Din profil
Du har erfarenhet inom mekanik och/eller el.
Du har vana av att arbeta med olika maskiner inom industrin.
Du är en självgående person som med enkelhet kan arbeta både enskilt och tillsammans med andra.
Du uppskattar problemlösning och ser dig som en lösningsorienterad person.
Du har ett flexibelt förhållningssätt och tar dig med enkelhet an olika slags arbetsuppgifter och arbetsmiljöer.
Du har minst körkort B.

Det är önskvärt att du har någon form av utbildning inom mekanik eller el. Avgörande för tillsättningen kommer vara din kunskap och kompetens inom yrkesområdet.

Vad vi erbjuder
På Maskinservice sätter vi ett stort värde på ett välfungerande samarbete i teamet, vi ser detta som möjliggörare för välmående medarbetare och effektiv hantering av uppgifter. Då vi ofta har flera projekt på gång parallellt vi har en flexibel inställning till de dagliga uppgifterna och hanterar varje projekt utifrån kundes verklighet och våra förutsättningar.

Du kommer att jobba i direktkontakt med kund, till stor del fatta beslut och driva uppgiften individuellt eller tillsammans med kund, därigenom representera Maskinservice.

Jobbet innebär stora friheter men förutsätter också ett stort ansvarstagande.

Ansökan till rollen
Vi ser fram emot att motta din ansökan, urval av kandidater sker löpande. Startdatum är flexibelt då vi väntar på rätt person för tjänsten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från rekryteringsföretag.

Ansökan till tjänsten och frågor om tjänsten hanteras av Maskinservice VD, Stefan Hansson, 076-760 92 30 stefan@maskinservice.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Hansson
Telefon 0767609230
Email Mejla Stefan Hansson
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://maskinservice.nu/
Sista ansökningsdag 10 mars (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Maskinservice arbetar vi med verkstadsmaskiner inom industri och byggstål, företaget har sin bas och verkstad belägen i Uddevalla,
Västra Götalands län. Våra uppgifter består av service, reparation, underhåll och ombyggnader, även försäljning av maskiner och reservdelar. I vår verkstad i Uddevalla har vi kapacitatet till att utföra större monteringsarbeten och har tillgång till verktyg och utrustning så som svarv, fräs, slip och mät. Våra kunder sträcker sig från större svenska verkstadsföretag till enmansföretaget.

http://maskinservice.nu/arbeta-hos-oss/