Servicetekniker

Servicetekniker

Vi utökar och söker ytterligare en servicetekniker som passar in i vårt gäng!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som servicetekniker ingår installationer, service, reparationer och felsökningar på livsmedelmaskiner. Arbetet utförs såväl mekaniskt som elektriskt ute hos kund men även via telefonsupport. Arbetet utförs huvudsakligen ute hos våra kunder som befinner sig i framförallt Sverige,
Finland, Norge och Danmark.

Erfarenhet
Du har väldokumenterad erfarenhet av mekaniskt och elektriskt arbete. Det mesta av arbetet genomförs ute hos kund så det är en fördel om du har erfarenhet av ett resande arbete och tycker om att resa i vardagen. Du känner dig bekväm i det engelska språket då det förekommer i kontakten med våra kunder och leverantörer. Elkunskap är meriterande.

Personliga egenskaper
Som servicetekniker hos oss är du företagets ambassadör gentemot våra kunder och för att fungera i denna roll är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och stresstålig. Vi ser även att du är en positiv och serviceinriktad problemlösare.

Varaktighet
Tillsvidareanställning med start omgående.

Arbetstid
Heltid

Lön
Fast månadslön

Kontaktpersoner
Linda Johansson 0522-77 98 72, linda@sm-tech.se

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Välkommen att skicka in ditt CV + personligt brev via mail till linda@sm-tech.se eller Ansök nu-knappen.
Mer info
Kontaktperson Linda Johansson
Telefon 0522-77 98 72
Email Mejla Linda Johansson
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag som verkar inom livsmedelsbranschen genom att förse våra kunder med allt från små maskiner till storkök och grossister upp till fullskaliga linjer för industrin. Genom samarbete med de stora aktörerna på marknaden förser vi både nya och återkommande kunder med högkvalitativa lösningar för tillverkning och packning av korv samt portionering och strimling av både kött, ost och andra charkuterivaror. Vi är ett familjeägt företag med lager, verkstad och kontor i Ljungskile.