Kundansvarig

Kundansvarig

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Bohus-Älvsborg har ca 65 medarbetare. Verksamheten omfattar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt fastighetsservice.

Vad ska du göra?
Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer i stor utsträckning att ingå i team men också arbeta självständigt.

Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. Tillsammans med kundgruppschef och säljansvarig arbetar ni för att utveckla och driva arbetet framåt och för att nå marknadsområdets gemensamma intäkts- och kundnöjdhetsmål. Du rapporterar till kundgruppschef.
Du deltar även i kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. I rollen ingår uppdrag som ledamot i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten som oftast är lagda kvällstid. Rollen som kundansvarig innebär visst arbete på kvällstid vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Som person har du lätt att skapa goda relationer både internt och externt samt göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer med våra kunder. Du har god administrativ- och analytisk förmåga. Du är bekväm att arbeta i olika datasystem och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du är intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar och har god erfarenhet av att jobba i säljprocesser.

Vi tror att du har arbetat ett antal år inom fastighetsbranschen med exempelvis ekonomisk eller teknisk förvaltning och har erfarenhet av tidigare styrelsearbete. Meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av AFF-avtal, och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil samt svenska i tal och skrift. Placeringsort för tjänsten är Uddevalla men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag dock senast 2021-05-12.

Kontakt
Vid frågor kontakta kundgruppschef Anders Lindqvist 0522-654457 eller anders.lindqvist@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.