Vi söker nu en kock som älskar den svenska husmanskosten!

Vi söker nu en kock som älskar den svenska husmanskosten!

Tillsammans med kocken Fredric Andersson driver Benders matkonceptet Kärranäs. Hos oss hittar Du restauranger för olika ändamål, cateringverksamhet samt butik med delikatesser. Bra råvaror tillsammans med seder och bruk från Norden är grunden i verksamheten och vi prioriterar leverantörer, gärna lokala, som på ett bra sätt bidrar till vår grundidé om äkta matglädje

Vill du arbeta tillsammans med oss?
Ort: Uddevalla

Yrke: Kock

Arbetstider: huvudsaklig måndag-fredag 08.00-16.00 kvällar och helger vid behov. Vi har i regel stängt fem veckor på sommaren.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2019-03-20. Urval sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Beskrivning
Kärnverksamhet gällande Restauranger Kärranäs AB

Lunch
Traditionell svensk nordisk husmanskost serverad från buffé samt affärslunch.

Matsal och festvåning
Middagar, mottagningar, avtackningar, disputationer, bröllop, minnesstunder, julbord, bemärkelsedagar och högtidsdagar.

Konferens, catering, kurser och provningar
Konferenser och kongresser
Catering
Kurser och provningar

Butik
Försäljning av delikatessvaror

Kvalifikationer
Du ska ha gått Hotell- och restaurangutbildningen eller ha gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig med stor servicekänsla och personlighet, vi ser gärna att du har erfarenhet av nordiskmatlagning, á la carte-matlagning samt servering. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom yrket.

Du ska ha god social samarbetsförmåga och vara flexibel då arbetet innebär både matlagning samt servering. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna Restaurang Kärranäs hemsida www.karranas.se
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)