Marinelektriker Uddevalla

Marinelektriker Uddevalla

Callenberg Technology Group ingår i Trident Maritime Systems och är en internationell leverantör inom områdena Isolation, HVAC och Electrical & Automation. Våra kunder finns inom Marin, Offshore & Energisektorn. Totalt har vi 1200 medarbetare i 12 länder. I Sverige finns vi i Göteborg och Uddevalla. Vi är en av Skandinaviens största leverantör av offshore och marina el-, automations- och HVAC-system.

Till området Electrical & Automation söker vi nu Marinelektriker i Uddevalla.

Du kommer ingå i team där arbetsuppgifterna i huvudsak kommer bestå av planering, montering, kabelförläggning, inkoppling, driftsättning, avprovning och felsökning av installationer.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är utbildad elektriker. Har du erfarenhet av marina elinstallationer och ritningsläsning är det meriterande. Då arbetet huvudsakligen utförs i grupp är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande. Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Du kommer att ha kundkontakt och involverad i merförsäljning samt identifiera nya möjligheter.Då även självständiga uppdrag på annan ort kan förekomma är kunskap i engelska och även körkort B ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett tillväxtföretag, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Ansökan och övrig information

För ytterligare information kontakta Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail per.grytter@primarekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://primarekrytering.se
Sista ansökningsdag 6 okt (10 dagar kvar)