Vi söker en Bilrekondare!

Vi söker en Bilrekondare!

Tjänstebeskrivning

Vi söker för kunds räkning i Stenungsund en person som kan rekonda och iordningställa nya och begagnade bilar för utleverans till kunder.
Du ska kunna montera på extra tillbehör så som drag, strålkastare mm. Du kommer attt arbeta dagtid hos vår kund.

Kvalifikationer

Du som söker till denna tjänst ska ha utbildning inom fordon, tidigare erfarenhet av rekond.
Det är viktigt att du som person är engagerad, noggrann i ditt arbete, du är flexibel och har en bra samarbetsförmåga.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Magnus Andersson tel 0707-858444. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 15 Maj 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Fordonsutbildning
Erfarenhet av rekonditionering.
Körkort B
Egen bil
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 0707-858444
Område Uddevalla
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.