Arbertskontorist/Vågpersonal

Arbertskontorist/Vågpersonal

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en arbetskontorist/vågkontorist till vår kund, som är ett företag inom bygg och anläggningsbranschen med säte i Bohuslän. I dina arbetsuppgifter kommer du att hantera försäljning av företagets sortiment enligt gällande prislistor och offerter, In- och utvägning av fordon som förekommande transportledning och hantera efterföljande fakturor.
I din roll kommer du även att upprätthålla förkommande statistik och rapporter, Hantera eventuella våg-/tippkort och tillhörande kortkvitteringslistor och utföra daglig säkerhetskopiering av dokument.
Kund lägger stor vikt att man följer fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, arbetsmiljö och säkerhet.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en gymnasieutbildning och har arbetslivserfarenhet av ekonomi.
Har du god IT Kunskap på operativ nivå samt arbetat i affärssystem kommer du snabbt komma in i din nya roll.
Som person ser vi att du är ordningsam, noggrann och vill att saker ska bli rätt och riktigt.
Då man kommer arbeta nära sina kollegor är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga.

Låter det Intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Johan Hallberg tel 0707-858404 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2018-10-30. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Körkort B och tillgång till egen bil
Datavana
Mer info
Kontaktperson Johan Hallberg
Telefon 070-7858404
Område Uddevalla
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.