Klubbchef till Kroppskultur

Klubbchef till Kroppskultur

Om företaget
Kroppskultur söker nu en klubbchef. Du kommer att vara navet i vår verksamhet, som idag omfattar mer än 600 aktiva handbollsspelare och drygt 650 medlemmar. Vårt Damlag spelar för närvarande i allsvenskan och vårt herrlag i division 1, vi har en uttalad vilja att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen upp i våra representationslag och gärna vidare till elithandbollen.

Dina arbetsuppgifter
Som klubbchef i Kroppskultur erbjuds du spännande, utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Det ställer krav på din förmåga att prioritera och hålla fokus på rätt saker, vid rätt tidpunkt Du kommer att ansvara för kansliet och föreningens verksamhetsplan och du kommer att ha ett nära samarbete med styrelsen, medlemmar och partners. I arbetet ingår kontakter och nätverkande med skolan, UEIG, handbollsförbundet, andra föreningar

Din profil
Vi söker dig som är engagerad, drivande, serviceinriktad och har hög flexibilitet så att du snabbt kan ställa om ditt fokus. Du är strukturerad och analytiskt lagd och är van att ta egna initiativ när det behövs. Jobbet innebär varierande arbetsuppgifter och förmåga att ta ett helhetsperspektiv. Vi ser att du är självgående och har lätt för att samarbeta med andra personer. Du är en utåtriktad, trygg och stabil person som kan stå för dina beslut. Du räds inte administrativa uppgifter utan gillar ordning och reda Du behöver även ha en stor integritet och ibland hitta nya vägar för att lösa ett problem. Tidigare erfarenhet av att leda förening med ideella krafter som främsta resurs är starkt meriterande. Relevant utbildning inom ekonomi/event/ alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paket. Det är meriterande om du har kunskap om systemen Procup, TA-system, EMP Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jonas Hagman tel. 0722 409957. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-12-12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.