Betongarbetare till flera avd på Kynningsrud

Betongarbetare till flera avd på Kynningsrud

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu efter personal till flera olika avd hos denna kund, bla där väggar görs och du behöver då kunna ritningsläsning för att gjutning ska kunna utföras korrekt.
-Utlastningen, dit färdigt material kommer och som ska transporteras vidare till kunder, där behöver du ha traversförarbevis, du ska kunna hantera en travers som körs utomhus samt ha truckkort och kunna köra truck.
Arbetet som betongarbetare innebär att efter ritning gjuta pelare, väggar och trappor, armering förekommer.
Tjänsten innefattar även snickeri och formsnickeri av gjutningsformar som sedan används till gjutning.
Arbetet utförs på Kynningsruds fabrik i Uddevalla och arbetstiderna kan variera mellan dagtid, ständig eftermiddag, 2-skift och natt.
Du får till en början anställning hos oss på Premier med goda chanser till övergång hos Kynningsrud.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en positiv inställning till ditt arbete, har en flexibel sida och investerar stolthet i det du gör. Du är driven och ger ditt jobb engagemang av största vikt. Du är en flexibel medarbetare med ett glatt humör som inte är rädd för att ta i, snabblärd och har en grundförståelse för att läsa ritningar. Som betongarbetare skall du trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har förarbevis för hjullastare. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av betongindustrin och har läst betong/bygg & anläggning eller till snickare på gymnasienivå. Meriterande är eftergymnasial utb. inom betongindustrin.
För att trivas som konsult hos Premier ser vi att du är en person som tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och är noggrann med kvalité och effektivitet.
Är du vår nästa medarbetare? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss, tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

Krav

Körkort B
Egen bil
Truckkort
Traversörarbevis
Hjullastare
Mer info
Kontaktperson Johan Hallberg
Telefon 070-7858404
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 370 anställda

Kynningsrud rekryterar i samarbete med Premier betongarbetare och snickare.