Erfaren Truckförare sökes till PreCise AB

Erfaren Truckförare sökes till PreCise AB

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av att köra motviktstruck? Till sin fabrik i Uddevalla söker nu Precise AB en truckförare som ska förse deras produktion med grovplåt och andra tillbehör så flödet kan flyta på utan avbrott, Att ansvara för införsel av materal och även lasta och lossa transporter som kommer in.
Då du är en viktig spelare i produktionen kommer kund lägga stor vikt vid att man är bra på att kommunicera med sina kollegor på plats men även de chaufförer som ska lasta av och på materal.
Arbetstid är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en industiell miljö och har kört truck under en längre period.
Som person är du ansvarstagande, stort ordningssinne och ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Magnus Andersson tel 0707-85844. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 12 December 2020. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-Körkort
Tillgång till Bil
Truckkort A1-A4, B1-B3, C1 ( Tyngre än 10 ton)
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 0707-858444
Område Uddevalla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreCise är ett helautomatiserat fullserviceföretag inom plåtförädling. I vår moderna anläggning skär, bockar och bearbetar vi plåt, tillsammans med våra effektiva och unika logistiklösningar blir vi en stark partner till dig som kund.

Vårt kundlöfte - Cut Steel. Cut Time. Cut Cost. - är en uttalad målsättning att leverera detaljer av rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.