Portmontör/Servicetekniker

Portmontör/Servicetekniker

Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud, vilket vi är stolta över. Vi arbetar utifrån värdeorden – glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl kundrelationer som klimatet kollegor emellan.

Du blir en del av ett öppet familjärt team där ärlighet och konstruktiv kritik ges och tas – tillsammans skapar vi det bästa arbetsklimatet och nöjda kunder!

Du erbjuds:
Utrymme att självständigt och kreativt arbeta problemlösandeVarierande och rolig arbetsvardag
Familjär arbetsplats med stark vi-känsla

Arbetsuppgifter:
Som montör/servicetekniker arbetar du med att montera, reparera och serva garageportar och ytterdörrar, främst på villamarknaden. Det kan också bli aktuellt att utföra montage eller service på industriportar, men i första hand arbetar du mot privatmarknaden.

Vi söker dig som:
Är nyfiken, social och händig. Erfarenhet av byggnation samt montage/service är meriterande men inte ett krav. Du har B-körkort samt kommunicerar flytande på svenska. Vidare så är det positivt om du har BE-kort eller truckkort men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete utomhus, vilket kan vara väldigt speciellt – i höststormens snålblåst gäller det att du är gjord av det rätta virket, du återgäldas å andra sidan när vårsolen i maj skapar en mycket trevlig arbetsplats.

Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv, utåtriktad och trivs med kundkontakt.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Garageportexperten.

Om du är en händig, nyfiken och flexibel person så kommer vi skapa en garageportexpert av dig!

Vi lägger stor vikt vid att du självständigt kan agera problemlösande när något oväntat uppstår, att du har nyfikenheten och drivet att ta reda på information och tänka kreativt. Du blir inte handfallen när det jävlas lite utan triggas istället av möjligheten att komma på en lösning.

Det här är ett fysiskt tungt arbete och din fysik behöver vara därefter. Om det är dig vi har beskrivit ovan – skicka in din ansökan direkt!

Kontakta Daniel Sjöberg 0702-281460 eller skicka in ansökan till daniel.sjoberg@garageportexperten.se. Intervjuer kommer ske löpande och jobbet tillsätts så snart som möjligt.

B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.
Mer info
Kontaktperson Daniel Sjöberg
Telefon 0702281460
Email Mejla Daniel Sjöberg
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.garageportexperten.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2022 (35 dagar kvar)