PLATSANSVARIG/KUNDMOTTAGARE till Uddevalla

PLATSANSVARIG/KUNDMOTTAGARE till Uddevalla

Ponsse AB planerar för nytt servicecenter i Uddevalla. I anläggningen skall service och underhåll på Ponsse skogsmaskiner utföras, försäljning av förbrukningsmaterial och lagerhållning av reservdelar. Vi söker nu någon som kan fullfölja arbetet och göra detta till en verkstad i toppklass. Du kommer att tillsammans med två servicetekniker utveckla ett nytt servicecenter.

Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsses verksamhet och ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra. Som Platsansvarig/ Kundmottagare hos oss kommer du att vara ansvarig för eftermarknadsförsäljning och lagerhållning. Du kommer att vara den viktiga länken mellan verkstad, servicetekniker, maskinförsäljning och våra kunder. Din roll innefattar både strategiska och operativa frågor; du kommer att ansvara för att leda verksamhet, personal och lönsamhet på region. Dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av bland annat kundkontakt, planering av servicearbeten, lagerhållning, uppföljning och målstyrning samt att coacha och inspirera dina medarbetare att nå sina mål. Du rapporterar till eftermarknadschef.

För att matcha rollen som Platsansvarig/ Kundmottagare tror vi att du:
  • Har en bakgrund inom fordonsbranschen och från servicemarknadssidan alternativt en administrativ bakgrund inom lagerhantering.
  • Du arbetar idag med liknande arbetsuppgifter och är redo för att ta nästa steg i karriären.
  • Du är drivande, energisk och triggas av att utveckla Ponsse och dina medarbetare.
  • Du är duktig på att planera och prioritera och har förmåga att lyfta blicken för att se vilka resurser som kan behövas framöver.
  • Du är en positiv och coachande ledare som tar till dig gruppens åsikter och brinner för att engagera och motivera dina medarbetare.
Du har goda datorkunskaper, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som Platsansvarig/ Kundmottagare hos oss får du en nyckelroll i vår organisation, där ditt arbete kommer att ha direkt påverkan på vårt resultat och vår fortsatta framgång.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Hos oss kommer du tas emot av ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, ha kul och utvecklas tillsammans. Du får utbildning av oss, både i uppstart och därefter kontinuerligt. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas och känna dig trygg i din tjänst och det ansvar det innebär.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

För utförligare information om tjänsten kontakta: Urban Folkesson 070-512 19 81 Urban.folkesson@ponsse.com

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Tillträde snarast

Välkommen till oss!
Mer info
Telefon 0220-39900
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 630 milj. kr och har idag 60 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.