Chaufförer till tung lastbil

Chaufförer till tung lastbil

PL Fraktservice i Uddevalla AB, Uddevalla, Transport & Logistik

Vi på PL FRAKTSERVICE AB i Uddevalla söker nu chaufförer med C och CE behörighet.

Vi söker chaufförer till fast anställning och även Semestervikarie med möjlighet till förlängning och fast tjänst.

Vi utför transporter i livsmedels branschen, det gäller både Kyl och frys transporter. Vi har även kyl och frys lager i våran egen terminal.

Erfarenhet av liknande transporter är en stor fördel, men vi är redo att utbilda personal som ej har erfarenhet av denna typ av gods.
Det kommer att finnas möjlighet att jobba både dag eller natt. Körvana med bil och släp är uppskattat, men det är dock inget krav.

Då tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vill vi inte att du tvekar med att skicka in din ansökan, utan gör det redan idag.

Ansökningar och frågor kring tjänsten skickas till info@plfrakt.se.
Vi ser fram emot just din ansökan!

Besök vår Facebook och Hemsida för mer info.
https://www.facebook.com/PLFRAKTSERVICE
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plfrakt.se
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PL Fraktservice AB är ett oberoende transportföretag som startade 1994. Vi utgår från Uddevalla som är beläget ca 8 mil norr om Göteborg. Vi håller i huvudsak på med kyl, frys och värmetransporter men tillhandahåller givetvis också andra transportupplägg.

Vi har idag en vagnpark med flertal lastbilar plus släp samt ett antal distributionsbilar, där de flesta fordonen är FNA/FRC-klassade. Vi har också ett större lager i vår terminal som är beläget i Uddevalla.

Vi har sedan starten 1994 ständigt jobbat med att utveckla och förbättra transporterna, att alltid använda så miljöriktiga fordon som möjligt samt ställa höga krav på personalens bemötande. Ett nära samarbete med kunden samt service och kvalitet i fokus är alltid det viktigaste.