CE-Chaufförer till tung lastbil

CE-Chaufförer till tung lastbil

Vi på PL FRAKTSERVICE AB i Uddevalla söker nu chaufförer med CE behörighet. Vid rätt kandidat så finns det goda möjligheter för fastanställning.

Vi söker även timanställda chaufförer, extra chaufförer och semestervikarier. Även här finns möjlighet till fastanställning.

Vi utför transporter i livsmedelsbranschen, det gäller både Kyl och frystransporter. Vi har även kyl och fryslager i våran egen terminal.

Erfarenhet av liknande transporter är en stor fördel, men vi är redo att utbilda personal som ej har erfarenhet av denna typ av gods.Det kommer att finnas möjlighet att jobba både Dag eller kväll /natt. Körvana med bil och släp är uppskattat, men det är dock inget krav.

Då tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vill vi inte att du tvekar med att skicka in din ansökan, utan gör det redan idag.

Ansökningar och frågor kring tjänsten skickas till info@plfrakt.se.
Vi ser fram emot just din ansökan!

Besök vår Facebook och Hemsida för mer info. https://www.facebook.com/PLFRAKTSERVICE
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PL Fraktservice AB är ett oberoende transportföretag som startade 1994. Vi utgår från Uddevalla som är beläget ca 8 mil norr om Göteborg. Vi håller i huvudsak på med kyl, frys och värmetransporter men tillhandahåller givetvis också andra transportupplägg.

Vi har idag en vagnpark med flertal lastbilar plus släp samt ett antal distributionsbilar, där de flesta fordonen är FNA/FRC-klassade. Vi har också ett större lager i vår terminal som är beläget i Uddevalla.

Vi har sedan starten 1994 ständigt jobbat med att utveckla och förbättra transporterna, att alltid använda så miljöriktiga fordon som möjligt samt ställa höga krav på personalens bemötande. Ett nära samarbete med kunden samt service och kvalitet i fokus är alltid det viktigaste.