Servicetekniker

Servicetekniker

Nu söker vi en servicetekniker/mekaniker för att förstärka vårt serviceteam i Uddevalla.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som servicetekniker/mekaniker ingår bl.a. rör och slangtillverkning & montage, kontroll/renovering av pumpar, cylindrar, annan hydraulutrustning samt komponenter. Arbetet utförs i vår verkstad samt ute hos våra kunder som befinner sig framförallt i Uddevalla med omnejd.

Din profil

Vi söker dig som är en driven problemlösare och är serviceinriktad. Ett genuint tekniskt intresse och lätt för att lära dig nya saker underlättar din roll som servicetekniker avsevärt. Du har kanske praktisk erfarenhet av arbete som service/underhållstekniker eller erfarenhet av att skruva med lastbilar, lantbruk, skogs- & entreprenadmaskiner.

Då du är vår ambassadör gentemot våra kunder är det extra viktigt att du är social, ansvarstagande, och är en god och lyhörd kommunikatör med ett trevlig bemötande.

Att arbeta på Oilmek

Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök ditt drömjobb på Oilmek!

Ansökan

Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se

Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Mer info
Kontaktperson Eric
Telefon 0500-77 19 52
Email Mejla Eric
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://oilmek.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik som ska leda den tekniska utvecklingen i branschen. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder

Våra kunder är industriföretag, statliga verk, maskintillverkare och återförsäljare. Kunderna finns främst i Västsverige, inom en radie av 10 mil från respektive ort.