IT-Tekniker

IT-Tekniker

Vill du vara med i vår ständiga utveckling för att erbjuda de bästa verksamhetslösningarna till våra kunder? Vi vill ha fler kollegor som är genuint intresserade av våra kunders verksamheter och som vill hjälpa till att bygga långsiktiga lösningar och relationer. Vi önskar oss en kollega som kan fokusera både på detaljer och se helheten hos våra kunder.

Du som söker ska vara framåt och vilja ge våra kunder bästa möjliga service i alla lägen. Du ska vara vaken och pigg på att lära dig ny teknik för att hitta rätta lösningar som passar för våra kunder. Du ska kunna jobba självständigt med eget ansvar samt tycka om att arbeta tillsammans med befintliga medarbetare.

Du ska ha erfarenhet av installation och underhåll av Microsoft server OS, certifieringar inom detta är ett plus.

Erfarenheter inom Office 365 och Microsoft
Azures möjligheter är ett stort plus. Erfarenheter i affärssystemet Pyramid är också meriterande.

Ordningssinne är ett måste! Körkort behövs och bil erbjuder vi. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Uddevalla men arbetar i hela Västra Götaland, där våra kunder finns. Detta är ett jobb där vi arbetar framåt för att ligga steget före! Tjänsten ger frihet under ansvar samt är ett flexibelt jobb med små enkla till lite knivigare uppdrag. Det är goda arbetsförhållanden i en platt organisation.

Vi ser fram emot er ansökan, skicka CV och följebrev till info@nyttodata.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord:
IT-support, IT tekniker, supporttekniker, support, Pyramid, driftstekniker, Affärssystem
Mer info
Kontaktperson Tommy Spindel
Telefon 0522-999 30
Email Mejla Tommy Spindel
Område Uddevalla
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nyttodata.se
Sista ansökningsdag 8 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nyttodata är en kvalificerad leverantör av IT-utrustning och tjänster. För att uppnå avsedd funktion i en IT-lösning så är valet av produkt och tjänster en viktig del. Hos oss på Nyttodata har du givetvis trygghet med att vi har bred kunskap och kan hantera det mesta inom IT. Förutom att sälja kvalitetsprodukter tillhandahåller vi även service och underhåll ut efter kundens önskemål och behov