Projektinköpare

Projektinköpare

Har du mångårig erfarenhet inom husbyggnation med en god byggteknisk förståelse och ett intresse för att göra långsiktiga lönsamma affärer?

Vill du också ha en viktig funktion i vår verksamhets lönsamhet är det troligen dig vi söker till oss på NCC Building Väst!

Du kommer att vara en del av en avdelning med cirka 230 tjänstemän och tillhöra en inköpsgrupp på 10st inköpare vars uppgift är att leda och utveckla avdelningens inköpsarbete i våra projekt.

Här är dina nya utmaningar

Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och leder och ansvarar för inköpsplanering, inköpsbudget, leverantörsval, upphandling och avtal med nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Söker du en roll som präglas av samarbete, projekt och stora kontaktytor då är detta rollen för dig! För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt har en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du har god förståelse för entreprenadjuridik, förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk.

Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, är framåt och strukturerad i ditt arbete och som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Din utveckling

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetsområde Göteborg - Uddevalla, därav är det önskvärt om du bor i angiven geografi.

Kontakt

Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Jonas Andersson, HR-specialist rekrytering, på jonas.a.andersson@ncc.se, 0790-78 79 39. För frågor om tjänsten kan du kontakta Mattias Andersson, gruppchef, på telefon 070-3617871 alternativt Anders Lukschandl, specialistchef, på telefon 070-658 28 21. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-11-20.

Välkommen med din ansökan!

NCC har redan upphandlade bemannings och annonseringskanaler. Därav undanber vi oss vänligen men bestämt direktkontakt med säljare av annonser, rekryterings- och bemmaningstjänster.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.