Krossmaskinist Uddevalla

Krossmaskinist Uddevalla

Vi söker en krossmaskinist till vår krossanläggning i Glimmingen, Uddevalla.


Dina arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör, upplagshantering/kundlastning, samt utföra reparations- och underhållsarbete. Tjänsten innebär att man arbetar dagtid.

Dina erfarenheter

Arbete och erfarenhet ifrån produktion inom stenmaterial. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit.
B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin är meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker en person med hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga som också är självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden än sitt egna vid behov. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.


Ytterligare information


Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Larsson, Supervisor, tfn 0303-224484.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Sista ansökningsdag 2019-10-31. Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.