Platschef till NCC Industry AB

Platschef till NCC Industry AB

Driven platschef till NCC Industry AB i Uddevalla

Gillar du att driva projekt, arbetsleda och har sinne för siffror? Är du även bra på att organisera, planera och prioritera de projekt du driver? Då kan det vara dig vi söker! För vår kund NCC Industri ABs räkning söker vi en driven platschef till Uddevalla.

Omfattning: Heltid, start efter överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:
Som Platschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten vilket i huvudsak omfattas av ansvar för kunder, produktion, ekonomi och personal. Du bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Du kommer även arbeta med att sätta mål för den långsiktiga planeringen av verksamheten.

Du är en självklar ledare som engagerar och entusiasmerar din medarbetare, men också under entreprenörer. Du drivs av och förstår värdet att utveckla goda kundrelationer. Som platschef jobbar du även administrativt vilket förutsätter att du har god datavana.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet av liknade position inom branschen alternativt området mark- och beläggning. Tidigare erfarenhet av att självständigt ha drivit mindre och större projektarbeten, haft personalansvar och har ekonomiska och administrativa kunskaper är meriterande. Du har relevant utbildning, gärna mot mark-och beläggning och goda datakunskaper. Vi söker dig som har B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är drivande, noggrann och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Överblicka helhet och duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Vidare är du lyhörd och förtroendeingivande, duktig på att skapa goda relationer både internt och externt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om NCC Industry AB:

NCC Industry AB i Uddevalla är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att NCC har många nöjda och stolta medarbetare. NCC är stolta över att kunna erbjuda sina medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. NCC har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. På NCC det du som påverkar din utveckling!

Sista ansökningsdag: 2019-01-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad AB.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Malin Fogelin | malin.fogelin@randstad.se | tfn: 0733-43 44 47.
Ansökan sker via www.randstad.se
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 11 jan (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.