Trollhättan söker erfaren och engagerad service elektriker!

Trollhättan söker erfaren och engagerad service elektriker!

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som service elektriker och är nyfiken på Midroc?

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är stolta över att för andra året i rad placeras som Nr 1 på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Vill du vara med i vår tillväxtresa och utveckla verksamheten i Trollhättan tillsammans med oss?

Känner du igen dig i följande har vi jobbet för dig som...
 • mångårig erfarenhet inom yrket
 • är stolt över ditt hantverk och gillar variationen i vardagen
 • vill samarbeta i ett starkt team som värdesätter att hålla goda relationer både internt och externt
 • gillar att bidra till att vi alltid kan leverera dom bästa lösningarna till kunden
 • gillar att skapa nya kontakter
 • har ECY certifikat
 • B-körkort
I rollen vid fullt ansvar gör du:

Registrering, planering, bokning och avslut av eget arbete
Kvalitetssäkring av utfört arbete enligt Midrocs egenkontrollprogram
Merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder
Vi tror att du har stor potential om du också är intresserad av att arbeta med och utveckla vårt användande av digitala verktyg.

Vad vi gör och vad vi erbjuder

Vi utför arbeten inom industri, fastigheter och hos privatpersoner. Uppdragen kan innehålla allt från att byta armaturer och renoveringar i kök och badrum, till att bygga kontorslandskap, felsöka, inventera och implementera energibesparingsåtgärder och installera el-billaddare. Vi har en flexibilitet internt mellan våra olika avdelningar inom Midroc där vi hjälps åt vid toppar i vår projektorganisation vilket kan innebära arbete på andra orter.

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
 • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
 • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
Ansökan
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll.

Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.