Elektriker till Uddevalla

Elektriker till Uddevalla

Det händer mycket i Trestad och Bohuslän! Vår verksamhet är under stark tillväxt och vi behöver dig som vill jobba med att göra en positiv skillnad för våra kunder!

Industri- / underhållselektriker: Tycker du det verkar spännande att jobba med industriservice?
Vi söker dig med erfarenhet som underhållselektriker, där felsökning, förebyggande underhåll och även ny installation av maskiner, utrustning och på fastigheter har varit dina tidigare arbetsuppgifter. Du kommer ingå i ett Midrocteam på en underhållsavdelning där du ska vara "elektrikern". Du ska arbeta både självständigt och i grupp och där arbetsuppgifterna är mycket varierande från dag till dag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Serviceelektriker: Har du erfarenhet av att arbeta med kundvård och gillar du att arbeta självständigt? I så fall har vi serviceuppdrag hos diverse kunder inom Trestadsregionen som gärna tar del av din kompetens. Du kommer ingå ett ständigt växande och sammansvetsat team. Vi prioriterar att du skall känna dig som en viktig del av ett litet arbetslag som jobbar tätt ihop i vardagen, stöttningen från arbetskamraterna skall finnas nära till hands för att tackla utmaningar som dyker upp.

Entreprenad: Ledande montör Installation. Vi har flera spännande projekt på gång i Trestadsregionen, både stora och små och behöver dig med några års erfarenhet av entreprenader. Är du personen som tycker om att arbeta i team och där lagarbetet sätts i centrum, vill du arbeta med trevliga och kompetenta medarbetare är detta absolut jobbet för dig! Du arbetar underordnad projektledaren och ansvarar bland annat för att:
Leda o fördela arbetet på arbetsplatsen
Läsa in o följa kontrollplaner för entreprenaden
Värna om avdelningens /projektets merförsäljning

Installationselektriker: Du har några årserfarenhet av byggbranschen som installationselektriker och kommer att vara på något av våra projekt runt om i Trestad / Bohuslän. Vi genomför just nu både större och mindre entreprenadjobb och är i behov av nya kollegor. Är du lagspelaren som vi söker?

Du som har ECY certifikat och B-körkort, utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag:

Vi erbjuder
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • En spännande miljö i ett stabilt och expansivt företag
  • Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och stugor i Sälen
  • Möjlighet till förmånligt drivmedelsavtal
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med att lösa våra uppdrag
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 8 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.
För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.