Redovisningsekonom till Byfjorden Finans AB, Uddevalla

Redovisningsekonom till Byfjorden Finans AB, Uddevalla

Redovisningsekonom
Uddevalla


Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete, är nyfiken och gillar att arbeta i mindre företag – då kanske DU är personen vi söker! Vi söker en redovisningsekonom för tillsvidareanställning.

"Vår vision är att underlätta vardagen för småföretagare. Detta gör vi genom att förbättra deras likviditet och hjälpa till med administration, kravhantering mm. Vi är ett litet, familjeägt företag som kan vara flexibla och personliga i vår kontakt med kunderna. Vi har korta beslutsvägar och en platt organisation."

- Jesper Plate, VD


Vi erbjuder

Vi på Byfjorden Finans, sitter mitt i centrala Uddevalla i fina lokaler och kommer att erbjuda dig möjligheten att få använda din kreativitet och energi för att nå våra gemensamma mål. Vi är en flexibel arbetsgivare där du har goda möjligheter att påverka och utvecklas.

Om tjänsten
Byfjorden Finans AB är ett mindre bolag vilket innebär att arbetsuppgifterna skiftar. Du får ta ansvar för hela kedjan från leverantörs- och kundreskontra till löpande bokföring, momsredovisning och kontoavstämningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring, kontoavstämning
  • Moms och rapportering till myndigheter
  • Lönsamhetsanalys/kostnadsuppföljningar
  • Utveckla interna processer och systemstöd främst inom ekonomi
  • Allmänna kontorsgöromål
Din profil
Som person behöver du vara resultat- och lösningsorienterad. Du ska också vara driven, våga ta initiativ och tänka nytt med en positiv inställning. Du är van vid ett högt tempo, snabba beslut och ser dig själv som en mångsysslare. Vi värdesätter egenskaper som analytisk förmåga och noggrannhet. Du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera.

Tidigare erfarenheter
Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi, några års praktisk erfarenhet inom redovisningsarbete och kunskap om Excel.

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jesper Plate på telefon 0522 – 40 00 02. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Byfjorden Finans AB startades 1990 och erbjuder finansiella lösningar till företag i form av leasing och fakturafinansiering tillsammans med dotterbolaget Värmlands Factoring AB samt inkassohantering med dotterbolaget Collector Inkasso AB. Koncernen har idag 12 anställda och sitter i fräscha lokaler centralt i Uddevalla. Affärsidén är att hjälpa företag att öka likviditeten och att minska deras kundförluster. Besök vår hemsida www.byfjordenfinans.se för mer information.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2021 (46 dagar kvar)