Maskinsäljare till Maskinia

Maskinsäljare till Maskinia

Om Maskinia

Maskinia AB är generalagent i Sverige för DOOSAN, CASE, BERGMANN samt återförsäljare för Atlas Copco, Epiroc och Husqvarna. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner. Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Göteborg, Jönköping, Stockholm/Järfälla och Staffanstorp.

Verksamheten omfattar försäljning av både nya och begagnade entreprenadmaskiner, verkstad/service samt reservdels och tillbehörsförsäljning. Året om erbjuds ett stort utbud av maskiner för industri, materialhantering, skogs- och entreprenadarbeten. För att täcka hela Sverige har vi dels våra egna filialer samt ett väl utbyggt nät med återförsäljare och serviceverkstäder.

Maskina AB startades 1984 i Linköping, har ca 70 anställda och omsätter 400Mkr.

Vi söker nu Maskinsäljare med placering i Uddevalla!

Om tjänsten

Ditt arbete handlar om att bearbeta nya och befintliga kunder, genomföra säljaktiviteter, kalkylering, offerthantering, förhandling, leverans och uppföljning för att säkra så vi alltid har nöjda och återkommande kunder. Du rapporterar till säljchef.

Din erfarenhet

Vi tror du har vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner samt erfarenheter från entreprenadbranschen är det ytterligare ett plus.

Din personlighet

Vi söker dig som vill ta ansvar och trivs med stora påverkansmöjligheter, samt lockas av att arbeta i ett företag med snabba och korta beslutsvägar. Du är serviceinriktad, driven, affärsmässig och har känslan att hitta affärer. Som person är du också förtroendeingivande och relationsskapande.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (41 dagar kvar)