Projektörer av bästa klass, se hit!

Projektörer av bästa klass, se hit!

Vill du jobba tillsammans med de skickligaste projektörerna, ha ett stort inflytande över dina uppgifter och arbeta på ett företag med spännande framtidsutsikter?

Om tjänsten
Vi vill förstärka vårt team med en skicklig projektör med erfarenhet och driv inom Mark/Landskap, Yttre VA eller Väg/Gata - alla kategorier är intressanta eftersom våra kunder vill ha de bästa och mest drivna konsulterna snarare än gamla meriter!

I din roll som projektör samordnar, driver och följer du upp egna projekt som du ansvarar för tillsammans med övriga i projekteringsteamet. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andras. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter men får hela tiden mycket stöttning av företagets ledning.

För oss är det viktigt med personlig utveckling. Har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vår grund är bred kompetens med spets.

Om dig
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot mark eller liknande men det är dock inget krav. VA-ingenjör, landskapsingenjör, byggingenjör, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller gatuingenjör – hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör!

Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

-
  • All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.
  • Våra uppdrag finns på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.
  • Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, placerad på vårt uddevallakontor men med förutsättningar för att arbeta från andra platser.
  • Vi hanterar ansökningar löpande och ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare snart!

Hör av dig!
ML Projektledning
Mer info
Kontaktperson Björn Svernling
Telefon 010-2511900
Email Mejla Björn Svernling
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mlprojektledning.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss på ML Projektledning
På ML Projektlednings kontor arbetar projektörer, byggledare, projektledare, projekteringsledare och kontrollansvariga sida vid sida vilket skapar intressant erfarenhetsåterföring från projektens olika faser. Vi lär ständigt av varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande.Våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.