Limeco söker Produktionsberedare med kalkylerfarenhet till Uddevalla

Limeco söker Produktionsberedare med kalkylerfarenhet till Uddevalla

Om företaget
Limeco är ett modernt, ISO certifierat verkstadsföretag med inriktning på tillverkning av svetsade konstruktioner i rostfritt såväl som stål och aluminium för industriellt- och offshorebruk. Limeco startades 1984 av Åke Abrahamsson och är sprunget ur tillverkning av rostfri tillverkning till livsmedelsindustrin. Sedan dess har kundbasen förändrats betydligt och omfattar idag ett brett spektrum av kunder. Limeco verkar nu i 1200 m2 produktionsyta på Groröds industriområde i Uddevalla. Idag är det ca 15 personer anställda i bolaget. Läs gärna mer om oss på www.limeco.se

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet inom tillverkning av svetsade stålkonstruktioner samt har arbetat med kalkylering? Trivs du att arbeta i ett mindre och familjärt företag och vill vara med på vår tillväxtresa? Då är du kanske vår nya kollega!Som produktionsberedare får du en nyckelroll hos oss och blir en viktig del i att säkerställa att våra kunders artiklar kan produceras så effektivt, resurssnålt och kvalitetssäkert som möjligt. Du kommer arbeta nära produktionen för att ta fram kostnadskalkyler till kunderna. Rollen innebär att arbeta med leveransplanering, uppföljning och materialinköp. Du arbetar även med produktionsberedning av arbeten i 2D/3D CAD. Du arbetar med högt ställda krav och förväntningar vad gäller produkternas funktionalitet, möjlighet att tillverka samt kostnader. Din roll innebär även att säkerställa att vi har bästa möjliga förutsättningar att tillverka till rätt pris och kvalitet. Rollen kan även innebära att framöver arbeta med kundbearbetning, om det intresset finns hos dig.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha produktionsteknisk erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna inom svetsade konstruktioner och ha förståelse för flödet från ritning till färdig produkt. Du har erfarenhet från kalkylering och har systemvana av bl.a. 2D/3D CAD. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska bra både i tal och skrift. Som person är du drivande, nyfiken och gillar att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att du har god kommunikationsförmåga och samarbetar på ett bra sätt, både internt och externt. Givetvis ser vi att du även är strukturerad och noggrann i ditt arbete.Vad erbjuder vi? Limeco är ett modernt verkstadsföretag med en familjär och trivsam kultur. Vi arbetar ofta och gärna i nära samarbete med våra kunder för att hitta rätt lösning tillverkningsmässigt, kvalitetsmässigt och inte minst lika viktigt, ekonomiskt. Med våra korta beslutsvägar och väl uppbyggda kontrollsystem kan vi arbeta med korta leveranstider och högsta kvalitet. Limeco har en ny ägarkonstellation vilket innebär att vi framåt kommer expandera verksamheten. Vi hoppas att du vill vara med på den resan!Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel 070-785 84 44. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 15 augusti 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.