Vi söker en händig och driven person för uppdrag hos kund!

Vi söker en händig och driven person för uppdrag hos kund!

Nu söker vi en händig och driven person som gillar ett varierande arbete.

Om tjänsten
Du kommer att fungera som en "allt i allo" ute hos kunden. Arbetsuppgifterna kommer att variera och innefattar bland annat hantering av lager, montering av skåp och hyllor samt underhåll av maskiner och fastigheter. Du kommer även sköta lokala inköp och hantering av inkommande gods.

Om dig
Vi ser gärna att du har en bakgrund som snickare, vvs-montör eller har annan likvärdig erfarenhet som arbetsgivaren anser vara relevant. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Du är en händig person som är van att arbeta med kroppen och vi ser gärna att du har ett intresse av att skruva och bygga på fritiden. Truckkort är meriterande.

Krav:
- B-körkort och tillgång till bil.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du en utåtriktad, noggrann och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra. Du är ordningsam och har hög arbetsmoral. Det är viktigt att du är driven och van att ta egna initiativ eftersom arbetsuppgifterna är väldigt varierande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Uddevalla
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: Agnes Malmgård - agnes.malmgard@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.