Vi söker en bemanningssamordnare

Vi söker en bemanningssamordnare

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Arbetsuppgifter

Lernia Bemanning i Uddevalla, söker nu efter en bemanningssamordnare för att förstärka vårt team. Som bemanningssamordnare på Lernia Bemanning är du den som får affärerna att gå i lås. Du erbjuds ett spännande arbete med ett stort mått av självständighet och eget ansvar. Som bemanningssamordnare bistår du konsultchefen i hennes dagliga arbete. I den rollen är du delaktig i att tillsätta våra uppdrag och arbetar mycket självständigt. I uppgifterna ingår bland annat att hjälpa till med annonsering, kandidatsökning, telefonintervjuer, personintervjuer och referenstagning. Vidare hjälper du till med att administrera personalfrågor kring våra bemanningskonsulter och bemanningsuppdrag samt vår introduktion av nya bemanningskonsulter, deras anställningsavtal m.m.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har en personaladministrativ utbildning eller motsvarande. Yrkeserfarenhet från personalområdet anses meriterande, särskilt inom rekrytering och personaladministration. Tidigare erfarenhet från arbete i affärsverktyget Intelliplan är meriterande. B-körkort och god datavana är ett krav.

Din bakgrund

För att trivas som bemanningssamordnare hos oss bör du vara lösningsfokuserad och trivas med ett högt arbetstempo, där den ena dagen inte är den andra lik. Du har en hög energinivå, stor flexibilitet och förmåga att prestera under tidspress. Vidare trivs du i mötet med människor och har en utpräglad känsla för service. Dessutom har du en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta strukturerat i en ostrukturerad vardag. Laganda och prestigelöshet är viktigt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/tjänstgöringsort

Heltid/Uddevalla

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.