Industriarbetare med fokus på kvalité!

Industriarbetare med fokus på kvalité!

Är du en noggrann och social person som vill arbeta inom industrin? Titta hit!

Om tjänsten
Arbetet ställer krav på hög kvalitetsmedvetenhet, fingerfärdighet och att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Om dig
Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Formell kompetens:
  • Erfarenhet från industrin
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Ritningsläsning och truckkort är meriterande men inget krav.
Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Om anställningen
  • Placeringsort: Uddevalla
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid 6 mån, med möjlighet till förlängning.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: Agnes Malmgård, agnes.malmgard@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar ute hos en av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som en traditionell arbetsgivare, men har möjlighet att prova på flera olika arbetsplatser. Vi söker nu en industriarbetare med fokus på kvalité till en av våra kunder.