Fastighetstekniker till Trestad

Fastighetstekniker till Trestad

Tjänsten

Vi på L&T söker nu en fastighetstekniker med arbetsområdet i Trestadsområdet Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning på 6 månader.

I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta brett med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Vi ansvarar för driften och underhållet av flertalet fastigheter. Resor inom Västra Götaland kan även förekomma, eftersom du ibland behöver ställa upp för kollegorna när de behöver hjälp. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil.

För rätt person kan denna tjänst utvecklas efter dina behov. Din kompetens är viktig för oss och vi ser gärna att du utvecklas inom ditt område genom utbildningar och samlad erfarenhet.

Kvalifikationer
  • Teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som tekniker
  • Goda kunskaper inom ventilation/styr och regler
  • Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
  • God datorvana och lätt att lära sig navigera i nya system
  • Talar och skriver flytande svenska
  • B-körkort
Meriterande
  • Elbehörighet
  • Kompetens inom VVS
Din profil

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt. Sist men inte minst är kommunikation med kunder och underentreprenörer viktig.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Rickard Svensson, 072 219 08 05

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)