Fastighets Elektriker

Fastighets Elektriker

Nu söker vi dig som vill ha en karriär inom fastighetsbranschen. Är du kunnig inom el och teknik samt vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Fastighets elektriker

Hos oss som fastighets elektriker kommer du i huvudsak arbeta med felavhjälpande underhåll på fastighetsteknisk utrustning samt nyinstallation av elektrisk utrustning. I dessa skor kommer du även hantera akuta el-ärenden och arbeta problemlösande och proaktivt med tekniska lösningar. Du får stor möjlighet att själv påverka ditt arbete då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.

Som person har du lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor där din fallenhet för service lämnar kunderna med ett leende på läpparna och ett förtroende för dig. Vidare är du självständig och flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag.

Kvalifikationer
  • Elektrikerutbildning
  • El-behörighet och ett giltigt certifikat
  • Behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av att jobba med fastighetsdrift
  • Erfarenhet av service och underhåll även inom andra teknikområden som exempelvis kyla, portar, dörrautomatik, vitvaror osv.
I denna roll har du möjlighet till att arbeta i varierande miljöer runt Göteborgstrakten tillsammans med ett härligt gäng kollegor som har olika tekniska kompetenser. L&T är ett bolag som agerar familjärt fast vi är stora och du har även möjlighet till att utvecklas och utbilda dig genom kurser som företaget erbjuder.

Välkommen med din ansökan! Vi gör urval och intervjuer löpande, tveka inte att kontakta oss vid frågor. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Rekryterande chef Richard Kungsek, +46722196990
Rekryterare Nora Isacsson, +46761273154
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.