Mekaniker, Uddevalla

Mekaniker, Uddevalla

Är du en tusenkonstnär som gillar problemlösning inom det tekniska? Då är du den vi söker! Vi söker nu 5 servicetekniker/mekaniker till vårt team på Lantmännen Maskin i Uddevalla som är kontraktsverkstad för Swecon. Av dessa avser vi anställa 2 tekniker till Lantbruk och 3 tekniker till Entreprenad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker i denna annons två typer av profiler. I den ena tjänsten kommer fokus att ligga på service av Volvos entreprenadmaskiner. Den andra tjänsten vi söker kommer istället att arbeta med lantbruksmaskiner. I båda tjänsterna kommer arbetet att innebära allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar.

Du utgår från vår verkstad i Uddevalla men arbetar även ute på fältet hos våra kunder. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Som person är du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en trevlig stämning.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Uddevalla. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2020-04-19. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Verkstadschef Jimmie Olsson på +46105562757.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lantmannen.com/
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.