Servicetekniker till Uddevalla / Göteborg

Servicetekniker till Uddevalla / Göteborg

Konecranes söker Servicetekniker till Uddevalla / Göteborg.
Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Ta chansen till nya utmaningar då vårt duktiga team i Uddevalla/Göteborg söker nya medarbetare! - närliggande orter kan också vara aktuella. Utångsort är primärt Uddevalla men kan även vara t.ex. Trollhättan, Stenungssund, Kungälv eller Munkedal.

Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team i Region Syd. Att vara servicetekniker i Konecranes innebär att vara ansiktet mot kund vilket innebär daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga med en ådra av att vilja sälja mer på plats hos kund.

What we expect from you - Kvalifikationer
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller el. Kunskaper i frekvensomformare är meriterande. Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl i grupp. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad och kundfokus. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

What we offer you
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.

Vi erbjuder förutom marknadsmässigt lön, även individuell bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling samt en konkurrenskraftigt förmånspaket.

Vill du vara med?
Placeringsort är Uddevalla med möjlighet att utgå från närliggande orter inom en 10 mils radie.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ans datum!

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på ansök.
Sista ansökningsdag är 2018-08-06. Har du frågor om tjänsten, kontakta Joakim Dahlén på tel: 072 453 1948.
Mer info
Kontaktperson Joakim Dahlén
Telefon 072 453 1948
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konecranes.se
Sista ansökningsdag 6 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.