Betongarbetare till Prefabfabrik i Uddevalla

Betongarbetare till Prefabfabrik i Uddevalla

Vår kund i Uddevalla tillverkar olika betongelement efter beställningar. Vi söker dig som vill arbeta med kroppen och inte är rädd att ta i

Om tjänsten
Tjänsten berör betongarbetare med kunskaper inom Prefab.
Dina arbetsuppgifter är att forma, armera och gjuta sandwichväggar, skalväggar och andra betongelement.
När väggarna är klara plockar du bort formar, slipar och städar.

Vem söker vi till denna tjänst
Du som söker har minst 3 års erfarenhet av Prefab, industriarbete. Du är en person som är självgående och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Arbetstider
Måndag-Fredag

Krav
Erfarenhet av Prefab
Körkort är meriterande

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (10 dagar kvar)