Är du intresserad av att jobba som utvecklare på Garmin?

Är du intresserad av att jobba som utvecklare på Garmin?

Garmin Sweden Technologies är ett utvecklingsföretag inom Garmin (www.garmin.com).

Vår marknadsledande produktfamilj EmpirBus Digital Switching utgör den elektriska ryggraden i moderna fordon- och marininstallationer, där vi binder samman den totala kundupplevelsen.

Vårt fokus är integrerade system, 'ONE', där enheter som luftkonditionering, multimediasystem, belysning, pumpar, navigationsutrustning, etc. byggs ihop till ett integrerat system - styrt och övervakat från en och samma display. Våra produkter kännetecknas av flexibilitet och möjligheter för våra kunder att skapa unika lösningar, både vad gäller funktion och utseende.

Vi har vårt kontor i utkanten av Uddevalla. Tillsammans med 14 kollegor söker vi möjligheter att utveckla våra produkter och tjänster.
Kreativitet är det vi värdesätter mesta av allt och vårt sätt att vara präglas av frihet, och balans mellan arbete och livet i övrigt.

För att fortsätta vår expansion behöver vi komplettera vårt team. I första hand letar vi efter förstärkning enligt beskrivningar nedan.

Systemutvecklare
Du kommer arbeta i ett mindre team med erfarna utvecklare. Vi utvecklar produkter som sträcker sig från maskinvarunära kod till web- och desktop.

Du behöver fungera bra i grupp, men även kunna driva projekt självständigt.

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning, förstår och uttrycker dig väl på både svenska och engelska - i tal och skrift.

Tekniker som vi jobbar med:
  • C#
  • .NET Core & .NET Framework
  • ASP.NET Core/Web API
  • MS SQL Server
  • Aurelia eller andra
JavaScript-ramverk
  • Typescript, webpack, npm, HTML, CSS
  • WPF
  • Azure
Maila din ansökan & CV till: daniel.johansson@empirbus.com

Support & Programmering
Tillsammans med våra integrationspartners skapar vi kundunika systemlösningar till allt ifrån småbåtar till lyxyachter och färdtjänstfordon till enorma husbilar i toppklass - världen över.

Hos oss blir du viktig och betydelsefull samtidigt som du ges möjlighet att vara dig själv och utvecklas i en miljö där initiativ och egna idéer uppmuntras.

Vi söker nu en kreativ person med känsla för grafisk design och som brinner för teknik och utmanade projekt.

Vi tror att en bra bakgrund kan vara erfarenhet från elektriska installationer i båtar, eller fordon. Datorvana och god kommunikativ förmåga på engelska och svenska, i tal och skrift, är något du bör känna dig trygg i.

Maila din ansökan & CV till: dan.svensson@empirbus.com

Embedded utvecklare
Vi behöver ytterligare en embedded utvecklare till vårt innovativa utvecklingsteam.

Du kommer att jobba i ett mindre team av programmerare med ett innovativt utvecklingsfokus. Ditt team samverkar med flertalet andra utvecklingsavdelningar, och vårt fokus är att tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen.

Vi tror att du är troligtvis analytiskt lagt och ser positiva utmaningar i att lösa uppgifter och felsöka.

Du är trygg i din kompetens, tar gärna initiativ och kan arbeta självständigt samtidigt som du samverkar väl i teamarbete.

Ett antal års gedigen erfarenhet med hårdvarunära, mikroprocessorbaserade plattformar. Vi ser gärna att du är familjär med något derivat av ARM-cortex och bekväm att programmera i C

Du skriver och talar både svenska och engelska på en professionell nivå och har B-körkort

MSc eller BSc inom Data, Elektro, Mekatronik eller likvärdigt är en lämplig utbildningsbas.

Viktigast av allt - Du brinner för att skapa nya, innovativa tekniska lösningar!

Maila din ansökan & CV till: daniel.johansson@empirbus.com

Om du gillar beskrivningarna ovan och söker härliga kollegor, frihet samt möjligheten att göra skillnad - då kan detta vara helt rätt jobb för dig!

#creativityunbound #beatyesterday

Läs mer om Garmin Sweden Technologies AB &
EmpirBus på www.empirbus.com

Mer om Garmin på www.garmin.com

Mer om Garmin ONE på https://www.fusionentertainment.com/one

Garmin's vision är att vara globala ledare på alla våra marknader, och våra produkter skall vara kända för sin tilltalande design, överlägsna kvalitet och bästa värde.

Tillsättning av tjänsterna sker löpande under annonseringen.
Vi värnar om dina personuppgifter och kommer efter avslutad rekrytering inte att spara några uppgifter om ingen separat överenskommelse träffas.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (28 dagar kvar)