Revisionsassistent till väletablerad revisionsbyrå

Revisionsassistent till väletablerad revisionsbyrå

Trivs du i en liten organisation med mycket eget ansvar och flexibilitet? Har du tidigare erfarenhet som redovisningsassistent och söker efter nästa utmaning? Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som revisionsassistent kommer du att jobba mycket nära dina seniora kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap samtidigt som du får ta stort eget ansvar gentemot kund.
I takt med att du blir utbildad och får mer praktisk erfarenhet kommer du erbjudas nya utmaningar och växa dig in i denna härliga arbetsmiljö. Tillsammans kommer vi skräddarsy ett upplägg för att just du ska bli auktoriserad revisor

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Granskning av finansiella rapporter
  • Granskning av företagsspecifika processer
  • Granska bokslut
  • skattefrågor
  • Rådgivning
Din profil

För att trivas hos vår kund ser vi gärna att du är initiativtagande, social och har förmågan att etablera förtroendefulla relationer med våra kunder. Du vill ständigt utvecklas och vill hjälpa företaget att förbättra sin verksamhet.
Med ett öppet sinne, flexibilitet och en strukturerad grund blir du en del utav de korta beslutsvägarna fram till en kvalitativ lösning.

Skallkrav:
  • Avslutad akademisk utbildning inom ekonomi.
  • Minst ett års erfarenhet utav revision.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Villkor

Ort: Uddevalla
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2011 startade vår kund upp sin revisionsbyrå och har sett det växa sedan dess. Tillsamman har de en gedigen erfarenhet utav branschen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.