Redovisningskonsult till Uddevalla!

Redovisningskonsult till Uddevalla!

Vill du vara en del av ett sammansvetsat bolag med högt i tak i en härlig gemenskap? Här får du ansvara för dina egna kunder och ständigt utvecklas. Nu söker vi ytterligare en glad och social kollega till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningskonsult hos vår kund biträder du ett 20-tal mindre- och medelstora bolag, där du ansvarar för delar av redovisningen. Detta kan inkludera:
 • Löpande redovisning
 • Deklarationer (moms & arbetsgivare)
 • Årsbokslut
 • Årsredovisningar
 • Hantering av skattebetalningar
 • Avstämning av balans- och resultatrapport
En stor del av ditt ansvar innefattar att löpande rapportera, kommunicera och stötta dina kunder i redovisningsarbetet genom telefon, mejl och i person.

Dina verktyg kommer här att vara Fortnox, Wolters Kluwer och Capego.

Din profil

Vi söker dig som med din sociala och glada inställning samt starka ansvarstagande vill fortsätta utvecklas inom redovisningsbranschen tillsammans med oss!

Skallkrav:
 • Erfarenhet från redovisningsbyrå
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • God engelska i tal och skrift
 • Inneha kunskap om momsregler, periodiseringar och löpande bokföring
Meriterande:
 • Kunskap kring bokslut/årsredovisning och inkomstdekleration
 • Kunskap kring Fortnox, Wolters Kluwer och Capego
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Uddevalla
Arbetstider: Dagtid med flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår samarbetspartner är ett mindre och familjärt bolag som stöttar företagare i redovisning, revision, rådgivning och rapporter där målet är att skapa mer tid, kunskap och lönsamhet för kunden.

Bolaget består av 16 härliga och sammansvetsade kollegor som strävar efter att utveckla sig själva och varandra och samtidigt ha kul på vägen. Uppdelade på tre orter (Uddevalla, Tanum & Strömstad) söker vi nu främst ytterligare en kollega till vårt Uddevallakontor.

Här erbjuds det flexibla arbetstider, flexbank, kollektivavtal via Unionen, sjukvårdsförsäkring, generöst friskvård, pension enligt ITP, personliga utbildningar inom relevant område samt stor möjlighet att påverka företagets utveckling och riktning.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli direktanställd hos kundföretaget.