Noggrann laboratorietekniker sökes till Nyli Metrology

Noggrann laboratorietekniker sökes till Nyli Metrology

Är du en noggrann person som söker en arbetsplats med hjärtat på rätt ställe? Nyli Metrology i Uddevalla söker nu en serviceminded laboratorietekniker som kommer jobba inom labb, order/logistik och administration.
Är det du? Sök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Laboratorietekniker arbetar du till största delen självständigt och praktiskt med provtagning och hantering av i vissa fall tungt material. Rollen som laboratorietekniker sätter fokus på eget ansvar och noggrannhet och arbetet kräver också datorvana då mycket av arbetet görs med hjälp av datoriserade system.

Nyli Metrology har sedan 2001 innehaft ackreditering för storheten längd med omfattning beskriven i vårt kvalitetssystem enligt ISO EN17025. Vilket gör att det är viktigt att du har insikt i att det är av högsta vikt att följa de anvisningar och regler som finns för ett kvalitativt arbete.

Vid låg beläggning i laboratoriet kommer man även få uppgifter på order/logistisk. Där har du uppgifter som att ta emot inkommande och utgående gods och svara i telefon. Där gäller det att man trivs i att prata med kunder och kunna vara lösningsorienterad.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant gymnasieutbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete

Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann för att upprätthålla kvalitet i arbetet. Du gillar utmaningar och kommer gärna med innovativa lösningar på problem.

Eftersom att en del av jobbet innefattar att prata med kunder är det bra om du tycker det är roligt att prata med människor, och även vara serviceminded.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uddevalla
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 0761-86 12 33
Område Uddevalla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NYLI- har som namn funnits sedan 1970 då företaget NYLI Specialverktyg AB startades i Göteborg. Tio år senare flyttades verksamheten till Strömstad och där tillverkades produkter som hårdmetallspassbitar, gängtolkar, gängringar med mera. Nyli blev ett företag känd för många inom tillverkningsindustrin i Norden för sin höga kvalité över produkter och tjänster inom mätteknik.

Idag är Nyli etablerade i Uddevalla på västkusten i Bohuslän med kunder inom den Nordiska tillverkningsindustrin. Tillsammans med deras Ackrediterade laboratorium för kalibrering och kvalitetskontroll, erbjuder dem ett komplett program av produkter, tjänster, utbildning och konsultation inom området mätteknik. Ledord är kvalité, kompetens och service, vilket dem erbjuder i affärsområdena; NYLI Lab, Teknisk renhet, Mätmaskiner & Handmätdon.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.