Kalkylator sökes till ett av Skandinaviens största bygg- och anläggningsföretag!

Kalkylator sökes till ett av Skandinaviens största bygg- och anläggningsföretag!

Älskar du siffor och kalkyler? Vill du arbeta som kalkylator inom anläggning och mark? Då är du helt rätt för denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator beräknar du material-, arbets- och inköpskostnader m.m. med utgångspunkt från förfrågningsunderlag för att fastställa totala budgeten för hela projektet. Du agerar som en stödfunktion inom avdelningen vad avser produktionsförberedelser. Tillsammans med arbetschefen skapar du intresseväckande, utvecklande, utmanande och kompletta anbud. Upprätta offertförfrågningar samt ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer och utvärdera inkommande offerter är andra exempel på arbetsuppgifter.

Du kommer även att redogöra för upprättade kalkyler under anbudsgenomgångar samt förtecknade oklarheter, speciella svårigheter, risker och möjligheter samt de metodval som ligger till grund för kalkylen. Du ansvarar även för överlämnandet av kalkylen med underlag och offerter till projektorganisationen i samband med erhållen beställning samt upprättar produktionstidplanering och säkerställa att tider i kalkylprotokollet hålls.

Övriga arbetsuppgifter:
  • Kontinuerligt vara uppdaterad på anbuds- och marknadsstatistik
  • Att arbeta utifrån deras verksamhetssystem
Alla medarbetare har dessutom ansvar för:
  • Sin roll i verksamheten och för ledningssystemets ständiga förbättring
  • Sin egen kompetensutveckling
  • Att söka nödvändig information för sitt arbete
  • Att föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef
  • Att arbeta i enlighet med vår kunds värderingar och etiska riktlinjer samt följa vårt involverande synsätt och arbetssätt
Möjlighet finns också att följa med projekt ut i uppstarten tills en bra överlämning skett.

Din profil

I rollen som kalkylator krävs det att du är noggrann, gillar att arbeta med ekonomi och siffror samt att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa relationer med exempelvis kollegor, leverantörer etc.

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning inom bygg
  • Minst 5 års erfarenhet från arbetsledande ställning ute i produktionen eller som entreprenadingenjör
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Uddevalla
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits i Sverige sedan år 2000 och byggt mer än 6 000 bostäder i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne. Enkelt uttryckt förvärvar de mark eller bebyggda fastigheter och skapar nya bostäder. De bygger inte bara nya bostäder, utan tar även en aktiv roll i utvecklandet av områdena runt omkring dem. På så sätt gör de deras bostäder ännu mer attraktiva för de som ska bo i dem och bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar miljö på samma gång. Vår kund ingår i en större koncern som är ett av Skandinaviens största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.