Bilplåtslagare till kund i Uddevalla

Bilplåtslagare till kund i Uddevalla

Har du en bakgrund inom bilplåtslageri? Vill du utvecklas inom ett väletablerat bolag med många år i branschen? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara av varierande karaktär beroende på vilka uppdrag som kommer in från kunderna. Din dag kan starta med att du får en arbetsorder som beskriver åtgärder som behöver göras på kundens fordon. Detta kan exempelvis handla om att byta skärmar, stötfångare och andra detaljer på bilen som är skadade, där du som bilplåtslagare åtgärdar detta. Det är vanligtvis runt 4-5 bilar per dag i verkstaden som ska repareras, men även detta varierar till stor del beroende på hur omfattande skadorna på bilen är. Inledningsvis kommer du ges introduktion för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din nya roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom bilplåtslageri alt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Svenska i tal o skrift
Meriterande:
- B-körkort

Vi söker dig som är positiv och noggrann i ditt arbete. Vi ser att du har en hög arbetsmoral och söker en trygg arbetsplats som du vill utvecklas och stanna på. Vidare är det viktigt att du är initiativrik samt ansvarstagande för din arbetsuppgifter.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Uddevalla
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Publiceringsdatum
2019-05-20
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett etablerat företag verksamma inom billackering och bilplåtslageri med åtta stycken anställda i dagsläget. Företaget hjälper Privat- och företagskunder med lackering samt plåtslageri på fordon i Uddevalla med omnejd. Sedan starten på 70-talet har bolaget utvecklats till en väl etablerad aktör med en familjär stämning där de anställda gärna träffas för aktiviteter även utanför verkstaden. Mer info om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.