Affärssystemsutvecklare söker tills stort företag i Uddevalla

Affärssystemsutvecklare söker tills stort företag i Uddevalla

Triggas du av att vara med och påverka utvecklingen framåt? Brinner du för att leverera en affärsystemslösning till din kund och anser dig själv vara duktig på det? Sök då tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som affärssystemsutvecklare kommer du skapa kundanpassade lösningar inom affärssystemet Pyramid för din kund, och även implementera systemet hos kund. Du kommer att finnas som support på plats men framförallt från kontoret via uppkoppling.

Vid implementation av systemet kommer du att utbilda personal på plats på hur systemet är uppbyggt, vilket gör det viktigt att du protokollför hur du utvecklat systemet för att kunna förmedla vidare informationen.

I din roll kommer du även driva affären framåt, genom att på plats visa vad mer Pyramid kan erbjuda just din kund!

Din profil

Vi söker dig som är en energisk, flexibel och positiv person som söker ett företag att utvecklas i och med. För att lyckas i rollen som affärssystemsutvecklare ser vi att du gillar utmaningar och problemlösning. Ditt intresse för teknik är en självklarhet och du längtar efter att få utvecklas! Då tjänsten innebär kundkontakt ser vi att du inte är främmande för sociala sammanhang.

Skallkrav:
  • Utbildning inom IT - inriktning affärssystem
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Kunskaper inom företagsekonomi/ processtänk
  • Liknande arbetslivserfarenheter
  • Jobbat med affärssystem så som Pyramid, Jeeves, Hogia eller Visma
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Uddevalla

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Uddevalla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund finns på 12 orter i Sverige. Dem är totalt 130 medarbetare och har en omsättning på mer än 300 miljoner. Deras medlemmar runt om i landet har olika kompetensområden och deras affärsmodell bygger på att dem kombinerar denna spetskompetens. Det innebär att vår kund både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i deras erbjudande!

Vår kund sitter på stor kompetens, allt i från IT-infrastruktur till Affärssystem, ERP. Denna tjänst är i det sistnämna området, och detta kontor är placerat i Uddevalla.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.