Fortinova söker fastighetsskötare

Fortinova söker fastighetsskötare

Är du en person som arbetar metodiskt och enligt den plan som lagts upp? Vill du utveckla dina kunskaper inom skötsel av grönområden, gräsmattor samt beskärning av buskar och träd? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Fastighetsskötare på Fortinova redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om Fortinova

Fortinova förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter på några av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och leva på. Företaget värnar om hyresrätten som boendeform. Genom att erbjuda både bostäder och lokaler bidrar de till att skapa levande och trygga samhällen. Fortinova förvaltar hyresgästernas hem, drömmar samt skapar utrymme för dem att växa, så att Fortinova kan växa med dem. Läs gärna mer på: www.fortinova.se

Att jobba som Fastighetsskötare

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Lernia men arbeta för Fortinova. Tjänsten är på heltid under perioden v. 18-39 och dina arbetstider kommer att vara 7-16 med viss möjlighet till flex. Placeringsort: Uddevalla eller Lilla Edet. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att arbeta med skötsel och underhåll av gröna områden, klippa gräsmattor samt rensa ogräs. Ditt fokus kommer att vara att skapa vackra miljöer för Fortinovas hyresgäster.

I jobbet ingår till exempel att
 • klippa gräs med åkgräsklippare
 • trimma häckar och buskar
 • ansa och beskära träd & buskar
 • sköta om rabatter
 • hjälpa till vid felanmälningar
 • hålla rent och snyggt vid fastigheter & grönområden
Vem söker vi?

Till rollen som Fastighetsskötare söker vi framförallt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av trädgårdsarbete, men det är inget krav. För att lyckas i rollen behöver du ha god fysik då vissa moment är fysiskt krävande.

Vi önskar även att du
 • har avslutad gymnasieutbildning
 • har tidigare arbetslivserfarenhet
 • har B-körkort.
Det är meriterande om du:
 • har tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
 • har erfarenhet av hantering av häcksax/åkgräsklippare
 • kan köra bil med släp
Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men arbeta uppdragsbaserat hos Fortinova.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Harling på lisa.harling@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.