El-Björn AB - SÄLJARE, Västra Sverige

El-Björn AB - SÄLJARE, Västra Sverige

Är du engagerad, driven och brinner för att göra affärer?

Vill du vara med och bidra i en spännande satsning i ett växande företag där kunden och kvalitet är i fokus?

Är du resultat- och målorienterad och vill företräda ett starkt varumärke som tillsammans med dig i spetsen gör skillnad?
  • Då kan det vara dig vi söker till El-Björn!
Som säljare på El-Björn får du en nyckelroll i en fortsatt satsning att utveckla försäljningen och kundnöjdheten på distriktet. Du kommer att jobba operativt med egna kunder parallellt som du tillsammans med duktiga kollegor på El-Björn skapar förutsättningar för fortsatt affärsutveckling av El-Björns erbjudande inom Kraft, Ljus, Klimat. Du kommer att jobba i en organisation med stark laganda som ständigt utvecklas för att överträffa marknadens förväntningar. Kunderna du bearbetar och samarbetar med är primärt Uthyrare och El-grossister inom Kraft, Ljus, Klimat men du kommer även genomföra sambesök med våra kunders säljare ute på byggarbetsplatser, hos fastighetsägare och entreprenörer.

I rollen som säljare kommer du själv att ta ansvar för att utveckla och förstå kundernas behov samt kunna erbjuda de tryggaste, effektivaste och mest värdeskapande lösningarna för kunden. Byggindustrin står inför utmaningar med ökade krav på energioptimering och utsläpp. Genom digitalisering vill El-Björn vara i framkant och hjälpa till att möta dessa nya krav med positiva effekter som resultat . Arbetet innebär att man mestadels är på fältet. Kunderna är spridda över västra Sverige och distriktet omfattar Göteborg, Bohuslän, Dalsland, Värmland, Bohuslän och delar av Västra Götaland.

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad, nyfiken och driven. Har du erfarenhet av värdeskapande försäljning av tekniska produkter så är detta extra meriterande. Du är en engagerad, positiv och energifylld person som älskar att göra det lilla extra för kunden. Tidigare erfarenhet av att arbeta med kvalitativa produkter med anknytning till bygg-, fastighet eller elbranschen är meriterande, men viktigast är att du är affärsmässig med förmågan att lyssna in och förstå kundens behov. Du gillar att arbeta i en lösningsorienterad och engagerande miljö med stark laganda och långsiktiga kundrelationer. Du har god förmåga att strukturera och lätt att använda och förstå affärssystem och använder Office-programmen utan problem.

El-Björn har sitt huvudkontor i Anderstorp. Lämplig bostadsort för denna tjänst är i Göteborg, men även övriga orter på distriktet fungerar. Du kommer att utgå från hemmet och spendera större delen av tiden på distriktet.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar El-Björn med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Martin Klasson, 073-4175666. Ansök snarast via www.finnvedensaljkraft.se. Vi jobbar med löpande urval. Senaste datum för ansökan 7 oktober.
Mer info
Kontaktperson Martin Klasson
Email Mejla Martin Klasson
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El-Björn AB är en marknadsledande koncern med fokus på fortsatt expansion. Under namnet El-Björn utvecklar, tillverkar och marknadsför vi helhetslösningar för kraftdistribution, belysning och klimatkontroll. Våra kunder finns främst inom byggindustri och industri. Kunderna är professionella användare och den primära marknaden är Europa där vi idag är lokaliserade med egna säljbolag i Norden och England.