Teamchef inom bygg- och service till Eltel, Uddevalla

Teamchef inom bygg- och service till Eltel, Uddevalla

Teamchef inom bygg- och service till Eltel i Uddevalla!

Nu söker vi en trygg och erfaren ledare till en utmanande tjänst som teamchef inom området bygg- och service på Eltel. Brinner du för personalledning och har erfarenhet från en teknisk tjänsteproducerande organisation? Då kan du vara den vi söker!

Om bolaget

Vi söker en teamchef till Eltel, ett bolag som är verksamt inom tekniska tjänster för infrastruktur. Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät på uppdrag av sina kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Med över 8000 anställda, huvudkontor i Stockholm och en omsättning på 1,3 miljarder euro är detta bolag ledande i Nordeuropa. Eltels affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät, och utföra service. Eltel har ett brett erbjudande med högkvalitativa infranettjänster och finns representerade med lokalkontor i hela landet. Distrikt väst har kontor i Göteborg, Kungsbacka, Skövde, Alingsås och Uddevalla. Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidaretjänst på kontoret i Uddevalla. Under uppdragets första sex månader är du anställd av Barona och förutsatt att du och Eltel är nöjda med varandra efter denna period, går du sedan över i anställning hos Eltel. Önskad start är början av mars.

Om tjänsten

Som teamchef ansvarar du för att leda, planera och kvalitetssäkra det löpande arbetet i produktionen. Du ansvarar för att uppsatta mål nås vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal. Du kommer även ha stort fokus på att utveckla din personalgrupp och verksamheten och därmed driva och implementera de projekt som är planerade framåt. Du har personalansvar för ca 60 medarbetare (tekniker, projektörer, projektledare och produktionsplanerare). Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Typiska arbetsuppgifter
  • Resultat- och budgetansvar för lokal bygg- och serviceverksamhet i distriktet
  • Kontinuerlig uppföljning av mål och nyckeltal såsom effektivitet och faktureringsgrad
  • Upprätthålla och utveckla kundrelationer samt identifiera lokala affärsmöjligheter
  • Genomföra årliga mål-/utvecklingssamtal med personal
  • Rekrytera ny personal till avdelningen vid behov
  • Ansvara för arbetsmiljön och säkerheten
Vem söker vi?

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av en ledande roll med mycket ansvar och för en större grupp personal. Du är duktig på att motivera, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med andra människor. I den här rollen erbjuds du möjligheten att utveckla produktion och personal i distriktet, arbeta nära kollegor i en ledningsgrupp och tillsammans med kompetenta kollegor skapa service i världsklass. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och det resultat som gruppen åstadkommer gör stor skillnad i det dagliga arbetet.

Du...
  • har minst en 3-årig gymnasieutbildning med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande
  • är en resultatinriktad ledare med minst 5 års erfarenhet av ledande befattning, gärna från tjänsteföretag med teknisk inriktning
  • har erfarenhet av budgetansvar och att arbeta med ekonomisk uppföljning
  • är flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska, i tal såväl som i skrift
Kanske har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som projektledare, projektör eller från produktionsledning. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från branschen (El/Telekom) och har du dessutom erfarenhet av marknads-/kundinriktat arbete så ser vi det som klart meriterande.

Mer om dig - vår nya Teamchef

Som person brinner du för att leverera hög service och kvalitet. Du agerar affärsmässigt och har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Du har ett flexibelt förhållningssätt med devisen att kunden alltid står i centrum. Självklart är du också en person som tar ansvar för dina egna uppgifter samtidigt som du tar ansvar för det gemensamma resultatet och är bekväm i att fatta beslut. Att kommunicera och informera kommer naturligt för dig och du har ett naturligt driv och pondus i ditt ledarskap.

Övertygad än? Varmt välkommen med din ansökan

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl men för frågor om tjänsten, vänligen kontakta Albin Jonsson albin.jonsson@barona.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att skicka in din ansökan direkt.

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)