Innesäljare Företag till Dina Försäkringar Väst, Uddevalla

Innesäljare Företag till Dina Försäkringar Väst, Uddevalla

Dina Försäkringar söker nu en ny medarbetare med vilja och förmåga att skapa affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. Här kommer du att jobba som företagssäljare och ingå i en säljgrupp på elva personer med inriktning företag och lantbruk.

Tjänsten är hybrid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka.

Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till chefen för Företagsmarknad och du arbetar med nya och gamla kunder i hela vårt området.

Placeringsort kan diskuteras.

Erbjudande
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina Försäkring är ett relativt litet bolag är rollerna generellt sett bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete. Du får tid för dina kunder och kvalitet. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö.

På jobbet
Tjänsten Innesäljare Företag innebär att från kontoret arbeta ihop med våra Utesäljare. Innesälj ansvarar för att via telefon hjälpa våra kunder med de ändringar och frågeställningar som inte behöver en utesäljares insats. Tjänsten innebär också att sälja försäkring till de kunder som inte behöver ett besök, att vårda ett bestånd av kunder via telefon/mail/brev samt att föreslå förebyggande åtgärder. Försäljning sker på inringande samtal såväl som på utringande samtal. Utöver kundvård och att tipsa utesäljare vid större företag samt försäljningen, så deltar du vid evenemang och mässor som syftar till att marknadsföra Dina Försäkringar. Som säljare med inriktning företag ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

Vem är du?
Du sätter kunden i fokus och gillar att jobba mot mål. Du tycker om personlig försäljning och är lyhörd och engagerad. Du trivs både med att jobba i ett team och ta initiativ på egen hand. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer.

För att lyckas behöver du ha en grund av erfarenheter och kunskaper att stå på:
  • Några års relevant erfarenhet från försäkringsbranschen
  • IFU:s diplomutbildning, är meriterande
  • Goda kunskaper inom CRM, och försäkringssystem samt Word, Excel och PowerPoint
  • Gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller liknande
Ansökan
Känns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708-204704. Helene.hagman@jerrie.se, Linkedin. Rekryteringsprocessen tar semester över sommaren och vi börjar läsa ansökningar under vecka 33.

Facklig representant för Forena är Anders Andersson. 0300-359 52
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.