Säljare/Distriktssäljare

Säljare/Distriktssäljare

Vi söker nu en säljare till vårt lag i Trestadsområdet och Västkusten. I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder. I din vardag ute hos kund ingår bl.a. att upprätta avtal, skriva offerter och följa upp att avtalen följs samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen och har ditt geografiska nav kring Cramos depåer i området. I arbetsområdet ingår bland annat Trollhättan, Uddevalla och kusten upp mot Strömstad

Din profil
  • Vi vill att du har erfarenhet av uppsökande försäljning gärna från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen och gärna med god lokal kännedom.
  • Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals-och offertskrivning
  • Du har vana av att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund och säljaktiviteter
  • Du är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund
  • Du arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg
  • Du har B-körkort
Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik säljare av komplex försäljning och har du dessutom kunskap om bygg- och anläggningsbranschen är det en merit.

Som person är du en engagerad, lojal lagspelare, van vid att jobba med längre säljcykler och inser vikten av att bygga relationer både ute hos kund och internt inom Cramo.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell utbildning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Ansökan

Vill du bli en del i vårat lag? Välkommen med din ansökan! Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-11-29. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag! Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR- Business Partner Niklas Skoglund tfn: 070-623 54 67.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär.

Sökord: säljare, distriktssäljare, utesäljare

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (17 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.