Ekonomi- och löneadministratör sökes

Ekonomi- och löneadministratör sökes

Är du sugen på nya utmaningar som ekonomi och löneadministratör?
Är du beredd på att komma vidare i din egen karriär?
Då är vi intresserade av dig!

Vi söker först och främst dig som har några års erfarenhet från ekonomi och löneadministration på företag eller liknande. Vi värdesätter om du har ett strukturerat arbetssätt samt att du har förmågan att hålla flera bollar i luften. Om du känner att du är rätt person för tjänsten utifrån din utbildning och erfarenhet, så är även du välkommen att söka.


Beskrivning


Byggarna Bernhall Ericsson i Väst är en komplett byggnadsentreprenadfirma. Vi är ca 30 anställda byggnadsarbetare runt om i Västra Götaland, uppdelat i tre avdelningar. En riktar sig mot privatkunder och den andra är inriktad mot större byggbolag och den tredje avdelningen arbetar med blockhus där vi bemannar med vår kunniga och kompetenta personal. För mer information, se vår hemsida www.byggarnaivast.se.

Du kommer att ta det löpande ansvaret för ekonomin och administration. I arbetsuppgifterna ingår bland annat löpande redovisning, lönehantering, betalningar, fakturering, skatteredovisning, uppföljning av kundbetalningar och övrig administration. Då vi använder dataprogrammet NEXT/Bygglet för vår byggprojektering avseende material, timmar och fakturering är det en merit om kunskap finns inom detta program.


Tjänsten deltid på 80%.
Välkommen att e-posta din ansökan till pontus@byggarnaivast.se

Vid frågor kontakta;

Pontus Dahl 076-316 61 67
Sten Jensen 0708-39 00 50

Observera att antagning sker löpande, dock är senaste datum för ansökan 2020-05-30
Mer info
Kontaktperson Pontus Dahl
Telefon 0763166167
Email Mejla Pontus Dahl
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggarnaivast.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (5 dagar kvar)