Säljare och marknadskoordinator till Byfjorden Finans AB, Uddevalla

Säljare och marknadskoordinator till Byfjorden Finans AB, Uddevalla

Säljare och marknadskoordinator

Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en affärsdriven säljare / marknadskoordinator som kommer hjälpa oss att sälja tjänster inom områdena fakturaköp, leasingfinansiering och inkasso. Du kommer att samarbeta tätt ihop med utesäljaren Lars och tillsammans har ni ansvaret för de säljprocesser ni bedriver. Tjänsten innebär att prospektera och att selektera ut potentiella kunder samt boka in möten med intresserade bolag. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka marknadsförings- och säljkanaler. Bolaget skall bli ännu bättre på att arbeta aktivt med digitala utskick, arbeta med SEO och förbättra hemsidan samt synas mer frekvent via digitala plattformar.

Kunderna befinner sig inom hela Västra Götaland, Halland samt Värmland.

"Syftet med rekryteringen är att anställa en person som kan hjälpa oss att fortsätta vår tillväxt. Någon som kan bidra med kunskap på hur vi kan växa genom att använda oss av olika digitala verktyg och plattformar."

Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/byfjorden

Vi erbjuder
Vi på Byfjorden Finans, sitter mitt i centrala Uddevalla i fina lokaler och kommer att erbjuda dig möjligheten att få använda din kreativitet och energi för att nå våra gemensamma mål. I denna roll kommer du vara med och påverka vår framtid genom att arbeta smartare och digitalt gällande vår kommunikation mot våra kunder. Du kommer att få en utbildning och introduktion om bolaget och produkterna samt ta rygg på säljaren Lars för att få en god inblick i bolagets affärer.

Personliga egenskaper

Du som söker är driven, disciplinerad, lojal och har god uthållighet. Du har en kreativ ådra och besitter förmågan att kunna anpassa riktade budskap mot specifika målgrupper. Du har ett intresse för strategiskt arbete och marknadsföring, vilket innebär att du både behöver kunna vara analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom tjänsten även innebär att arbeta aktivt med försäljning, behöver du även ha förmågan att ej överarbeta situationer och klara av att hålla tempo.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 22 maj 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byfjorden Finans AB startades 1990 och erbjuder finansiella lösningar till företag i form av leasing och fakturafinansiering tillsammans med dotterbolaget Värmlands Factoring AB samt inkassohantering med dotterbolaget Collector Inkasso AB. Koncernen har idag 12 anställda och sitter i fräscha lokaler centralt i Uddevalla. Affärsidén är att hjälpa företag att öka likviditeten och att minska deras kundförluster. Besök vår hemsida www.byfjordenfinans.se för mer information.

Sökord: marknadsföring, marknadskoordinator, säljkoordinator, mötesbokare, SEO, innesäljare, säljare, försäljare, försäljning